A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

2021-2022 н.р.

Дата: від до Скинути

День Матері

Мама – це наш ангел-охоронець, наш будинок, наш всесвіт. Тому день матері – це особливе свято, яке нагадує про рідну, і кохану людину. Хочеться побажати душевного спокою, успіху, супутнього всьому, прекрасного здоров'я, міцних стосунків у сім'ї, і щастя, що переливається через край! Учні Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів вітають усіх, хто носить славетне ім'я МАМА.

11:33 08.05.2022

Всесвітній день здоров"я (дистанційно)

Однією з головних завдань сучасної школи є виховання здорової дитини, охорона її здоров'я. Щорічно, 7 квітня, відзначається Всесвітній день здоров’я – один із Міжнародних днів ООН. Мета дня – привернути увагу громадськості  до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя. В цей день учні СілецькогоЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли участь у загальношкільному проекті  «День здоров’я». Для всіх учнів школи було проведено урок здоров’я.  Говорили про складові здоров’я, заняття спортом та фізичною культурою, користь, яку вони приносять здоров’ю людини.

11:18 07.04.2022

Міжнародний день рідної мови

21 лютого представники всіх націй і народностей відзначають Міжнародний день рідної мови. Це відносно молоде свято: до календарів усього світу воно увійшло тільки в 1999 році. Урочисте святкування цієї визначної дати  відбулося і  в Сілецькому ЗЗСО І-ІІІст. 

15:55 21.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора