A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

2023-2024 навчальний рік

Дата: від до Скинути

Шевченківський тиждень

У літературі кожного народу, серед її великих творців, є поети, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. Для України таким поетом є Тарас Шевченко, а його безсмертна творча спадщина – одна з найбільших вершин людського генія.

15:18 09.03.2024

Міжнародний день рідної мови

21 лютого представники всіх націй і народностей світу відзначають Міжнародний день рідної мови. Адже недаремно кажуть, що без мови нація помирає, тому що в ній міститься культура і історія цілої держави. Сьогодні, коли ворог усіма засобами прагне знищити Україну, ми повинні усвідомити важливість національного самовизначення у тому числі й через мову. Наш обов’язок – добре знати, шанувати і використовувати рідну мову, щоб передати її наступним поколінням. 

15:06 21.02.2024

Тиждень правового виховання

З 11 по 15 грудня 2023 р. у Сілецькому ліцеї пройшов тиждень правового виховання, який підготували та провели вчителі історії та правознавства Шпак О.Ю та Кинів Т.В. Знати свої права та обов‘язки, вміти ними користуватися в повсякденному житті - основна мета тижня. Україні потрібні свідомі, активні громадяни, які будуватимуть вільну демократичну державу, та розбудовуватимуть її громадські інституції. 

11:40 19.12.2023

Тиждень читання

Читання книг стимулює розумову діяльність людини, покращує пам'ять і підвищує творчий потенціал. Книжка може надихнути на створення проєктів, ідей або отримання будь-якого іншого цінного досвіду. Читання допомагає розширити словниковий запас і підвищити інтелектуальний рівень.

15:03 08.12.2023

Тиждень української писемності та мови

Цього року вперше українці святкували День української писемності та мови не 9 листопада, а 27 жовтня. Відзначають цей день на честь українського літописця Нестора - послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. Саме з нього, вважають дослідники, і починається писемна українська мова.

08:52 02.11.2023

Тиждень початкової школи

Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи з 16 по 20 жовтня в Сілецькому ліцеї. Конкурси, ігри, вікторини, змагання розвивали творчість юних дослідників, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Кожен день мав свою тематику. У цей період кабінети початкової школи були схожі на вулики, де плідно та згуртовано працювали вчителі та учні. Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.

10:08 23.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора