A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

2022-2023 н.р.

Дата: від до Скинути

Останній дзвоник.

Останній дзвоник приносить різні емоції – і радість, і смуток водночас. Але це завжди символ нових можливостей та майбутніх починань.

11:11 02.06.2023

Військово-польові збори (навчання).

На виконання спільного наказу начальника Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної військової адміністрації «Про проведення навчально-польових зборів (навчально-тренувальних занять) з учнями закладів загальної середньої освіти, військовослужбовці Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки провели практичні заняття з вогневої та тактичної підготовки, а також тактичної медицини. У ході занять інструктори розповіли учням про будову та принцип роботи стрілецької зброї, її призначення, бойові властивості, показали порядок та послідовність неповного розбирання/збирання автомата Калашникова. Також було практично відпрацьовано питання надання першої домедичної допомоги та базової підтримки життя.

12:55 19.05.2023

Прощавай, перша книжко!

В Сілецькому ліцеї відбувся виховний захід присвячений прощанню з першою книжкою.  Буквар — це перша сходинка до знань, це перша прочитана книжка, яка виконала свою місію – навчила читати маленьких школяриків. Присутні гості на святі - батьки першокласників, радо зустрічали своїх діток, які старанно розказували вірші та співали пісні на шкільній сцені.

13:42 11.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора