A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

2022-2023 н.р.

Дата: від до Скинути

Незламні жінки України.

Кажуть, що війна породжує героїв, викриває ті наші сторони та якості, про які ми, можливо, й не здогадуємося. Та ми знаємо, що українські жінки не чекали війни, аби бути героїнями. Вони завжди ними були й завжди ними будуть, війна лише показує світові їхні обличчя.

11:13 08.03.2023

Вшанування пам"яті Дмитра Коцюбайла.

7 березня в бою загинув «Да Вінчі», герой України, доброволець, людина-символ, людина-хоробрість, – Дмитро Коцюбайло. Боєць 67-ї окремої механізованої бригади, комбат. Загинув в бою під Бахмутом, у бою за Україну. Захисник Дмитро Коцюбайло «Да Вінчі», був першим добровольцем, який прижиттєво отримав звання Героя України. Все, що ми можемо зробити для вшанування пам’яті Героя, – це розповісти його історію. Сьогодні у Сілецькому ліцеї вшанували пам’ять Дмитра Іва́новича Коцюба́йла (позивний «Да Вінчі» — український доброволець, військовослужбовець, молодший лейтенант, командир 1 ОМБ «Вовки Да Вінчі» Збройних сил України, учасник російсько-української війни. Герой України (2021). Нам було за честь бути знайомим з тобою в 2015 році. Твої настанови для учнів школи та подаровані прапори з підписами є напрямком молодому поколінню для відстоювання незалежності та розбудови України. Ти створив сам себе - своїм сильним духом! Ти створив нову сторінку в історії України! Твоїм іменем назвуть вулиці та школи! Твій приклад  надихає, надає впевненості, переконаності у власних силах! 

11:01 07.03.2023

Окопні свічки для воїнів ЗСУ.

Окопна свічка - це багатофункціональний пристрій. Взимку, або ж у сиру погоду, нею можна зігріти руки. На ній можна розігріти тушонку, суп, чай. ​ А ще вона є джерелом світла, при цьому загроза демаскувати позиції набагато менша, ніж при користуванні ліхтариком. Ще вона є досить безпечною, адже не горить високим полум'ям. Такі свічки  виготовили у Сілецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів. До роботи було залучено вчителів та учнів закладу.

11:34 20.02.2023

День доброти.

17 лютого Міжнародний день спонтанного прояву доброти.

14:10 17.02.2023

День Єднання.

Ми – разом! Ми – єдині! І в цьому наша сила! (відео)

14:14 16.02.2023

День Соборності України.

З нагоди Дня Соборності України та виховання у  школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу у  закладі були проведені тематичні заходи.

14:40 20.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора