A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

2021-2022 н.р.

Дата: від до Скинути

День Соборності України.

Державне свято День Соборності України учні Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відзначили урочисто та патріотично. Для школярів 2-11 класів були проведені тематичні виховні години національно-патріотичного спрямування: «Єднання заради Незалежності», «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг», а також вікторина «Як я знаю Україну?». У цей день діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України. У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила». Також діти намалювали яскраві

22:36 22.01.2022

Веселі старти.

Під час зимових канікул у Сілецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися дружні змагання "Веселі старти" між командами спортивних гуртків Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Сілецького ЗЗСО І-ІІ ступенів - філії Сілецького ЗЗСО l-lll ступенів. Керівники гуртків Фущіч В.В., Пирога І.І. та Марко Т.І. підготували для учнів цікаву спортивну програму. "Веселі старти "-це емоційне свято, це свято здоров'я! Діти люблять рухливі ігри, змагального характеру і з задоволенням беруть у них активну участь, отримують позитивний заряд і зміцнюють дружні відносини. На святі діти не тільки мали можливість позмагатися, адже спортивні вправи чередувалися вікторинами, загадками, гумором. Дійсно відчувалася атмосфера свята, гарного настрою. Такі змагання сприяють розвитку рухової активності учнів та фізичних якостей. Юні спортсмени не тільки показали свою спритність, витривалість, силу, а й головне - любов до занять спортом. Учасники змагань доклали чимало зусиль для командної перемоги. Результати свідчать про те, що всі діти, як учасники змагань так і вболівальники отримали позитивні емоції, заряд бадьорості й зміцнили своє здоров'я.

22:08 05.01.2022

Різдвяна коляда.

Уже стало традицією у нашому закладі колядками прославляти Різдво Ісуса Христа. З року в рік намагаємося передавати учням звичаї нашого краю, рідну говірку, спів саме такими, як вони звучать. Цього року свято коляди пройшло дуже цікаво, адже учасниками стали не тільки вихованці вокального гуртка "Мелодія" Сілецького ЗЗСО l-lll ступенів, але й вихованці вокального гуртка "Сонячні краплинки" Сілецького ЗЗСО l-ll ступенів - філії Сілецького ЗЗСО l-lll ступенів. Керівники гуртків Семак Людмила Юріївна та Глиба Антоніна Анатоліївна підготували цікаву святкову програму.

22:11 04.01.2022

Новорічне свято.

Кожна дитина з нетерпінням чекає свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється Новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно. Саме так він пройшов і в Сілецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками та, звичайно, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. 30 грудня у школі був проведений новорічний ранок «Казка стукає в віконце». Підготували свято учні 2-х класів зі своїми класними керівниками Сабов О.В., Гриб Н.Ю.та музичним керівником Семак Л.Ю.

19:30 30.12.2021

Новорічна ярмарка.

Сьогодні у Сілецькому ЗЗСОІ-ІІІ ступенів пройшов Новорічний Ярмарок солодощів, що став для учнів чудовою нагодою полинути в святкову атмосферу, ближче познайомитись із традиціями та звичаями його проведення. Учні усіх класів представили на ярмарок домашню випічку та  новорічні сувеніри, які швидко розкуповувались учнями та вчителями. Дитячий галас, запах гарячого чаю, кориці і свіжої випічки та сувеніри – все це можна було відчути, побачити і почути на новорічному ярмарку. Дякуємо всім учнівським та батьківським колективам за активну участь!

11:39 28.12.2021

День Святого Миколая.

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят, на яке чекає уся дітвора. Адже вони знають,що за слухняність, старанність, працьовитість Святий  Миколай принесе їм багато подарунків. 

11:33 19.12.2021

Подарунки від Святого Миколая для тенісистів.

18 грудня 2021 року, Святий Миколай завітав до гуртківців гри з настільного тенісу, які займаються під керівництвом тренера в селі Сільце. Разом з Чудотворцем, юних спортсменів з наступаючими святами привітав голова правління Іршавської райспоживспілки Сергій Лупак. Хочеться відмітити, що на базі Сілецького  закладу середньої освіти багато років працює хороша спортивна секція, зокрема, з настільного тенісу, яку відвідує чимало діточок.

11:26 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора