A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

2021-2022 н.р.

Дата: від до Скинути

9 листопада - День Писемності.

День української писемності та мови - державне свято,  яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. Традиційно учні та вчителі Сілецького ЗЗСО  І-ІІІ ст. приєдналися до написання XXІ радіодиктанту, автором якого є Ю. Андрухович. Кращі учні школи  та їх наставники із задоволенням долучилися до написання  радіодиктанту української єдності " Слідом за пам'яттю ". Також учні 8-9  класів взяли участь у грі - вікторині з української мови "Морський бій".   Завдяки проведеному заходу учні та вчителі мали можливість ще раз доторкнутися до краси української мови, відчути себе справжніми патріотами рідної держави.  Загалом свято пройшло насичено та емоційно.

11:54 09.11.2021

Свято осені.

Ось і закружляла нас руда красуня-осінь у своєму осінньому вальсі. 22 жовтня у нашій школі було проведено щорічне традиційне "Свято осені". Пройшло воно захоплююче, цікаво та весело. Учні школи готувались до свята ретельно: було вивчено пісні та віршики, в яких вони прославляли чудову пору року - осінь. Учні 3 класу, та їх класні керівники підготували чудовий виступ до свята осені.

10:33 22.10.2021

День учителя

Сьогодні для наших вчителів Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ст. найкращі вітання з Днем учителя!

09:59 01.10.2021

Всеукраїнський день бібліотек

Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. У цей день у нас є особлива нагода згадати і подякувати за клопітку працю та високу місію бібліотекаря: виховувати грамотного читача, навчити його орієнтуватися у потоці інформації, уміло користуватися ресурсами та послугами бібліотеки. Вітаємо Вас, Ганно Михайлівно, з вашим професійним святом.

11:05 30.09.2021

Трагедія Бабиного Яру. 80 років

80 років тому у Києві сталася одна з найбільш трагічних подій в історії міста і в історії України періоду Другої світової війни. Наприкінці вересня 1941 року німецькі нацисти в урочищі Бабин Яр знищили єврейське населення міста. Відтак Бабин Яр став символом Голокосту і нацистських злочинів загалом. Адже масові страти там тривали і надалі. І нищили не лише євреїв, а й ромів, радянських військовополонених, українських націоналістів. Сьогодні цю річницю згадали учні та вчителі Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Кинів Тетяна Василівна - вчитель історії, підготувала коротку розповідь, виступ учнів та уривки з фільму про цю подію.

10:19 29.09.2021

День миру

21 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний день миру.

10:22 21.09.2021

Товариська гра з міні-футболу.

Сьогодні відбулась товариська гра з міні-футболу між восьмими класами Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ст. та його філії Сілецького ЗЗСО І-ІІ ст. приурочена до дня фізичної культури та спорту та проведена у рамках тижня фізичної культури. Провели гру вчителі фізичної культури - Василь Фущіч та Іван Пирога. Для учнів така зустріч виявилась корисною, яка дала їм багато позитививних емоцій.

14:37 15.09.2021

День знань

День 1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.  У Сілецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів  на урочистій лінійці радісно зустрічали нових учнів - першокласників.  Нехай шкільні дні, для усіх учнів, будуть наповнені радістю та приємними новинами, гарними оцінками, цікавими проєктами та веселими друзями. З Першим Вересня!

10:10 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора