A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

Наші досягнення

Дата: від до Скинути

Конкурс малюнків "СВІТ БЕЗ НАСИЛЬСТВА"

Учні Сілецького ліцею взяли участь у конкурсі малюнків, що проходив серед учнівської молоді на тему: "СВІТ БЕЗ НАСИЛЬСТВА". 1 грудня на базі Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Кам'янської сільської ради відбулося нагородження переможців конкурсу малюнків

16:27 01.12.2023

Проєкт UPSHIFT

Учні Сілецького ліцею Худанич Євеліна та Ваш Валерія у складі команди Кам’янської ТГ взяли участь у проєкті UPSHIFT, що проходив протягом 4 днів у м. Мукачево. Метою проєкту було створення молодіжного простору, де молодь може просто спілкуватись між собою, читати книги, грати настільні ігри та просто розвиватись. За ці дні учні забули за усі гаджети та   соціальні мережі. Сподіваємось, що набуті знання та вміння стануть нашим учням у пригоді, а усі  ідеї вони  зможуть втілити у нашій громаді

13:34 27.11.2023

ІІ етап конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему "Захисники України: історія і сьогодення"

16 листопада 2023 року в Кам'янській ТГ відбувся ІІ етап конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему "Захисники України: історія і сьогодення". Вітаємо переможців - учнів Сілецького ліцею:

15:26 16.11.2023

ІІ етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені П.Яцика та ІІ етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка. 

10 листопада  у Сілецькому ліцеї відбувся ІІ етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені П.Яцика та ІІ етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка. 

15:26 10.11.2023

Відкритий дитячий турнір серед юнаків та дівчат з дзюдо, присвячений тренеру Шерегію Андрію Андрійовичу.

29 жовтня 2023р. в Ужгороді відбувся відкритий дитячий турнір серед юнаків та дівчат з дзюдо, присвячений тренеру Шерегію Андрію Андрійовичу. Учні Сілецького ліцею та Філії Сілецького ліцею, які займаються у філії спортивного клубу JUDO CLUB "RANDORI", узяли активну участь у турнірі. Клуб "RANDORI" представили юні дзюдоїсти: Мигалега Ангеліна, Бровді Іван, Ваш Олександр, Шанта Максим, Попович Віталій, Пилип Юрій, Гайфулін Руслан, Будера Олександр.

09:17 28.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора