A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

Конкурс малюнків "СВІТ БЕЗ НАСИЛЬСТВА"

Дата: 01.12.2023 16:27
Кількість переглядів: 9

🏆Учні Сілецького ліцею взяли участь у конкурсі малюнків, що проходив серед учнівської молоді на тему: "СВІТ БЕЗ НАСИЛЬСТВА". 1 грудня на базі Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Кам'янської сільської ради відбулося нагородження переможців конкурсу малюнків

 

🥇🥈🥉Переможцям конкурсу урочисто були вручені грамоти та призи від міжнародної гуманітарної організації "Людина в біді Словацька Республіка" кращі роботи конкурсу відібралися та стануть частинкою тематичних календарів на 2024 рік.

 

♥️Шпак Анюта, Садварій Олеся, Лявинець Анастасія, Кобаль Віталія надіслали на конкурс малюнки . Усі роботи були достойно оцінені . Сподіваємось побачити малюнки на сторінках календаря.

 

🖼Всі малюнки – світлі, яскраві і життєстверджуючі. І кожний з них випромінює величезну енергію. Кожен, наче голосно промовляє – давайте жити у світі без насильства. Давайте радіти кожному світлому моменту у власному житті! Кожний малюнок – це невеликий, але дуже важливий крок до створення світу, вільного від насильства. І саме світлі дитячі роботи, дійсно, можуть змінити ставлення інших – як дітей, так і дорослих – до проблеми насильства.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора