A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

Наші досягнення

Дата: від до Скинути

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін

Цього тижня у Кам’янській територіальній громаді пройшов ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. Цього року олімпіади проводились з трьох основних предметів: української мови та літератури, історії та математики. Учні Сілецького ЗЗСО І-ІІІст взяли активну участь в олімпіадах та показали чудові результати.

14:07 17.02.2023

Конкурс Молодих читців

Учениця 5-А класу Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяла участь у Всеукраїнському конкурсі Молодих читців на найкраще читання поетичного чи прозового твору до Дня Збройних сил України. За участь у конкурсі учениця отримала Сертифікат учасника. Головне у таких конкурсах не  перемога, а  участь та досвід.

14:44 14.12.2022

Конкурс "Захисники України"

Учні Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли участь у обласному конкурсі літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему «Захисники України: історія та сьогодення»,  з метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян.

14:44 14.11.2022

«Обережно: міни»

В умовах війни вкрай важливо бути обізнаними та підготовленими. Учні Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів ознайомилися з онлайн-курсом «Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій»  і переглянули відеоурок «Обережно: міни»

09:29 11.10.2022

Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах

Учні  Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів  взяли участь у онлайн – турнірі  Державного біотехнологічного університету   «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах» 

11:24 17.06.2022

Вітаємо призерів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та конкурсів

   Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється це свято.  Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Усі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались! Справжнім сюрпризом стало те, що під час концертної програми до школи завітав голова Кам’янської ТГ Михайло Станинець. Він привітав учнів та вчителів з прийдешніми святами. На святі він відзначив переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та конкурсів,  вручив учням грамоти та грошові премії. Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій. Сподіваємось, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго!

19:39 30.12.2021

Виставка-конкурс «Новорічна композиція»

  У Сілецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів  8 грудня було проведено  різдвяно-новорічну виставку-конкурс у номінації  «Новорічна композиція». На виставці  було представлено роботи, які виготовили учні 1-11 класів. Найактивнішими учасниками виставки стали учні 5-8 класів. Хочеться відмітити, що в цьому році, як і в минулі роки, калейдоскоп дитячої фантазії вражав оригінальністю, вишуканістю та неповторністю. Різноманітні техніки виконання, цікаві композиційні рішення втілилися в майстерно виконані роботи учасників конкурсу.

13:03 15.12.2021

Талановита людина – талановита у всьому...

Видатний український письменник Г.Тютюнник писав: «Талант – то крапля здібностей і море праці». І якщо не звертатися до Тлумачного словника, то можна сказати, що талант – це те, що людина любить найбільше, те, що вона ніколи не кине і до чого повертається знову і знову, те, від чого вона отримує задоволення.     Кожна людина за своєю природою є талановитою, а її таланти та їх прояви – це та особлива мова, якою людина розмовляє душею.    Талановиті люди завжди виділяються у суспільстві і обов’язково привертають до себе увагу. Такі люди просто вражають і не перестають дивувати.    Однією з таких особистостей є Матьола Ганна Андріївна, вчителька української мови та літератури Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, яка 15 жовтня цього року  взяла участь у Всеукраїнському дистанційному конкурсі творчих людей «ПроКреатив. Літературний виклик», організованого Благодійним Фондом «Талановитий Світ», де потрібно було створити поетичний або прозовий твір, спираючись серед інших слів на зафіксовані умовами конкурсу певні сім слів, де виборола впевнену перемогу та отримала звання лауреата І ступеня (І місце) за створення поетичного твору «Душа» в номінації: «Філософська лірика».    Щиро вітаємо Ганну Андріївну з перемогою та бажаємо їй завжди найвищих нагород у нових конкурсах.  

16:22 05.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора