A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

Предметні тижні

Дата: від до Скинути

Тиждень української мови та писемності

Предметний тиждень у школі – це завжди святковий настрій, очікування чогось незвичайного, але, звичайно, і нелегка праця.  Так, з 9 по 12 листопада 2021 року в Сілецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів проходив Тиждень української мови та писемності. На ІІ поверсі учителями української мови та літератури були оформлені стенди, а учнями закладу – літературні газети до тематичного тижня, в бібліотеці школи діяла літературна виставка новинок української літератури. 9 листопада учні 5-11 класів та вчителі-словесники демонстрували свою орфографічну і пунктуаційну грамотність під час написання радіодиктанту національної єдності. Також учителем Брич О.В. було проведено інтерактивний урок-вікторину «Морський бій» між учнями 8-х та 9-х класів. Протягом 10-11 листопада на уроках української мови та літератури учні мали можливість переглянути мультимедійні презентації «Тернистий шлях української мови», «Унікальність української мови» тощо. Також було проведено цікавий фотоконкурс "Я - літературний персонаж", який підготувала Матьола Г. А. з учнями школи. На завершення тематичного тижня 12 листопада учителі - філологи  Матьола Г. А. та Шпак Е. М. провели незвичайну  гру-вікторину  між учнями 8-х класів у вигляді мовознавчої кав’ярні  під назвою «Причасти мене розмовою українською мовою», де учні змогли розширити та поглибити знання з української мови та ще раз торкнулися найтонших відтінків милозвучності та краси рідного слова. Тиждень завершився, але не завершується  наше вдосконалення як носіїв чистої, літературної,  української мови.

22:03 12.11.2021

Тиждень початкових класів

Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкових класів в Сілецькому ЗЗСО І-ІІІ ст. з 18 по 22 жовтня 2021 р. Конкурси, ігри, змагання, розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Кожен день мав певне спрямування. Навіть самі назви днів тижня говорять про широку палітру цікавих заходів, які відбулися у учнівських колективах. Їх режисерами-постановниками виступали класні керівники. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити тиждень початкової школи справжнім святом як для дітей, так і для дорослих. - Виставка дитячих малюнків "Осіння пора у природі чарівна". - Конкурс "Кращий писар", "Майстер з навички читання". Арт-майстерня "Найкращий осінній подарунок друзям". - Віртуальна подорож по всіх куточках нашої держави під назвою "7 чудес світу". Музичний конкурс "Х - фактор". - Інтелектуальні перерви (розгадування кросвордів, ребусів, загадок). Веб-квест "У пошуках казки". - Святковий виступ "Осінній бал". Танцювальний флеш-моб.  

13:58 05.11.2021

Тиждень фізичної культури і спорту

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у Сілецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведення тижня фізичної культури і спорту. Цього року він пройшов з 13 по 17 вересня. Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій пролунав Державний Гімн України. Діти ознайомилися із планом проведення Тижня спорту, учителі закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя. Закінчилася лінійка спортивною розминкою-руханкою. Участь у проведенні тижня взяли учні 1-11 класів. План проведення, складений учителями фізичного виховання, передбачив різні спортивні заходи, в залежності від вікових особливостей учнів. Класними керівниками були проведені класні години за темами: «Мій друг – фізична культура» - для учнів 1-4 класів, «Шкідливі звички та їх згубний вплив на організм людини» - для учнів 5-9 класів, «Здоровий спосіб життя» - для учнів 10-11 класів. Для школярів 1-4 класів були проведені естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників. Між хлопцями 8-9 класів та 10-11 класів були проведені змагання з гандболу. Ця цікава та захоплююча гра не залишила нікого байдужим Учителі фізичної культури підготували та провели Олімпійський урок, на якому учні отримали цікаву, пізнавальну та вичерпну інформацію про олімпійську славу України, важливість ведення здорового способу життя та необхідність займатися фізкультурою і спортом. Учні школи взяли участь у конкурсі на кращий малюнок на спортивну тематику. Між хлопцями 7-8 класів було проведено футбольний турнір. Також між учнями 9 класів Сілецького ЗЗСО І-ІІІ ст. та Сілецького ЗЗСО І-ІІст. відбувся товариський матч з футболу. Закінчився тиждень фізичної культури і спорту підбиттям підсумків. Учасників було нагороджено грамотами та кубками. Як і завжди, хорошу спонсорську підтримку нашим юним спортсменам надав Лупак С.А., який постійно підтримує наш заклад. Цьогоріч він подарував нашим учням м'ячі та футбольну форму. Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

15:05 04.11.2021

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови запам'ятався яскравими, пізнавальними і надзвичайно цікавими днями у Сілецькій ЗОШ 1-3 ст. На початку тижня була презентація проектів: "Королівська родина", " Україна та Британія". Конкурс малюнків, перегляд мультфільму "Холодне серце", відкритий урок у першому класі, листування з учнями Ужгородської ЗОШ № 5 1-3 ст. Під кінець тижня відбулась зустріч з волонтерами Корпусу Миру з США - Ітен Шарф та Трістан О"Меллі. Потім відбувся круглий стіл волонтерів з учнями старших класів. І на закінчення - квест " Пошук скарбів у Лондоні" та битва "Україна і Велика Британія".

19:32 02.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора