A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

300-річчя Сковороди

Дата: 06.12.2022 12:23
Кількість переглядів: 49

✨3 грудня 2022р. відзначали 300-річчя з Дня народження видатного філософа, поета, педагога, українського просвітителя-гуманіста Григорія Сковороди.

 

 

📜Григорій Савович є філософом, вчення якого про любов, свободу і життя зберігає актуальність через багато століть після смерті автора. Його називають проповідником філософії любові та свободи, адже понад усе цінував волю, право самому визначати своє життя, жити так, як до вподоби.

 

💥З нагоди відзначення 300-річчя від дня народження українського Сократа у Сілецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів. Учителями-філологами було проведено тематичні уроки у 9-11 класах, під час яких учні намагалися зрозуміти значення глибини афоризмів філософа, а учні 10-А класу переглянули кінофільм про Григорія Сковороду. Учні 5 та 7 класів виготовили тематичну стінгазету "Шляхами Сковороди".

 

📖 Григорій Сковорода зробив істотний внесок у скарбницю вітчизняної культури, а його творча спадщина належить до визначних надбань вітчизняної прогресивної культури.

 

🤲 Як нащадки відомого українця, плекаймо пам'ять про нього та його творчий доробок!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора