A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

Тиждень природничих наук

Дата: 14.11.2022 12:19
Кількість переглядів: 47

З метою формування природничої компетентності, підвищення інтересу до наук про природу,виховання дбайливого ставлення та любові до природи, привернення уваги до екологічних проблем та здорового способу життя з 7 по 11 листопада 2022 року в Сілецькому ЗЗСО І- ІІІ ступенів пройшов тиждень природничих наук.

 

Робота тижня була спрямована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли творчому та інтелектуальному розвитку учнів 

Учні 5 АБ класів  ,під керівництвом вчителя основ здоров'я Марко С.В. ,  побували експертами зі здорового способу життя, а учні 8 АБ разом з вчителем біології  , Хміль А.І, провели дослідження "Раціональне харчування" на вміст цукру в сучасних солодощах та напоях. А ще взяли участь  у виготовленні стіннівок під гаслом "Збережемо нашу планету разом. "

Виставка художніх робіт привернула увагу школярів до екологічних проблем планети як і  оригінальний динамічний стенд про сортування сміття.

Вчитель географії, Садварі Л.В. , з учнями  6 АБ класів провела гру- квест "У пошуку скарбів", під час якої учні показали вміння працювати  з компасом та рухатися  за азимутом , активно відповідали на запитання вікторини та вправно працювали з умовними знаками плану. Захід виявився цікавим, насиченим та довів, що географічна наука корисна у сучасному світі і захоплює цікавими фактами і відкриттями. 

З учнями 10 -х класів було проведено цікавий тренінг на тему " Спадкові захворювання організму"  , під керівництвом вчителя "біології Шанта І.І.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора