A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

"Перед великими людьми я схиляю голову, а перед людьми з великим серцем я стаю на коліна".

Дата: 28.11.2023 10:25
Кількість переглядів: 9

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

Усім нам добре відомий вислів: "Перед великими людьми я схиляю голову, а перед людьми з великим серцем я стаю на коліна".

Сьогодні, у складний час війни, ці слова по-особливому актуальні. Героїзм і відвагу наших мужніх воїнів варто підтримувати теплотою, добрим словом, щирим серцем, згуртованістю громадськості. Важливо об'єднатись і діяти спільно. І це усвідомлюють не тільки дорослі, а й правильно виховані учні. Нещодавно в Сілецькому ліцеї було проведено ярмарку на підтримку ЗСУ. До зібраних коштів долучив свої профспілкові й увесь колектив. Разом отримали суму 70 тисяч гривень. Саме за ці кошти було придбано дрон "MAVIC 3". Його вручили волонтеру, голові громадської організації "Сохташ" Андрішку Василю Васильовичу, який звернув увагу учнів, що пристрій виконуватиме розвідувальну функцію. Учні одноголосно назвали дрон "Шіковний". Діти впевнені, що він стане у нагоді нашим Воїнам та наблизить Перемогу. Разом із дроном учні передали на передову листи із теплими словами та побажаннями.

Спасибі всім небайдужим, які усвідомлюють, що підтримка нашим захисникам дуже необхідна. Спасибі батькам, які розуміють почуття дітей, вчителям, котрі вміють привити своїм вихованцям високі матерії.

Слава Богу. Честь ГЕРОЯМ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора