A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

Свято Миколая.

Дата: 06.12.2023 09:40
Кількість переглядів: 10

Насичений подіями рік добігає кінця і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. У ніч з 5 на 6 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити діток за їх добрі вчинки.

Не оминув Святий Миколай і наших діток у Сілецькому ліцеї. Разом із своїми помічниками-ангелятами він завітав на свято «Запрошуємо в гості, Святий Миколай», яке влаштували для батьків, учнів та усіх присутніх у залі учні 4-А,Б класів разом із класними керівниками Сабов О.В., Гриб Н.Ю. та вчителем музичного мистецтва Семак Л.Ю. Хвилювання, радість, веселий настрій – усе змішалось у святковій атмосфері, яка панувала у актовій залі. Маленькі артисти чудово декламували вірші, розігрували сценки, співали пісні, а яскраві зірочки запалювали радість своїм ніжним таночком. І за всі свої старання дітки отримали від Святого Миколая солодкі подарунки. Радість, сміх, неповторні емоції – ось що значить щастя!

Хочемо подякувати за солодкі подарунки від Святого Миколая за підтримки голови Кам'янської ТГ Станинця Михайла Михайловича та заступника голови Закарпатської ОДА Добромільського Петра Петровича.

Виростають діти — і добра казка зникає, а Миколай залишається. Тож наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Миру, Любові до ближніх. А у Ваших серцях не згасає надія на краще. Будьте чемними, рік швидко мине і знову під подушками ми будемо чекати дива!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора