A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

Разом ми сила.

Дата: 15.01.2024 09:34
Кількість переглядів: 9

Разом - ми сила!

  Під таким гаслом пройшли зимові канікули у Сілецькому ліцеї. Учні ліцею під час зимових канікул не забували про наших захисників.

    За кошти, які заколядували учні  разом  із учителями, закупили продукти, теплі шкарпетки, засоби особистої гігієни.  Із великим бажанням діти

- складали посилки і відправили  захисникам - жителям  нашого села, які тепер перебувають на передовій;   

   -  долучилися до збору коштів на грілки нашим захисникам;

- закупили маскувальну сітку.

На фронті нелегко, а у зимовий період нашим військовим крім ворога дошкуляє ще й холод. Аби допомогти їм у цей непростий час, учні Сілецького ліцею виготовили розпалювачі з ватних дисків. Це досить просто, а для наших захисників буде дуже корисно.

Розпалювачі з воску та ватних дисків допомагають підігріти воду в кружці, розпалити багаття чи піч, можуть використовуватися для обігріву.

Наші учні із великим бажанням приходили під час зимових канікул у ліцей і виготовляли їх для наших захисників, бо це простий і недорогий спосіб обігріву.

А головне – більшість із нас розуміє, що світ тримається на добрі та на гарних вчинках. Тому вчителі та учні не просто говорять про добро та чекають його від інших, а реально діють, намагаються зробити світ кращим, красивішим своїми добрими, корисними справами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора