A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сілецький ліцей Кам'янської сільської ради Берегівського району Закарпатської області

4 клас

Дата: від до Скинути

День Єднання

16 лютого в нашій школі святкували День Єднання, який показав згуртованість учнів навколо національної ідеї, а також, що ми - єдиний народ і хочемо жити в мирі!

14:48 16.02.2023

7 лютого - Міжнародний день безпечного Інтернету.

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету – Safer Internet Day – під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Це буде вже 20 День безпечноого інтернету. Його відзначають для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. 

10:32 07.02.2023

Проєкт місяця "Неймовірні рослини".

Рослини оточують нас скрізь: коли ми йдемо на роботу, коли гуляємо у парку, їдемо в подорож і навіть вдома у кожної людини знайдеться хоча б одна жива квітка.

15:48 03.02.2023

Свято Миколая.

Цікаво та весело пройшло свято Миколая в Сілецькому ЗЗСО I-III ступенів. Учні 4-х класів із класними керівниками підготували чудову святкову програму, де учні розповідали вірші, співали пісні. По закінченню заходу діти отримали подарунки від Святого Миколая. А Святий Миколай побажав усім гарного настрою, учням веселих свят та незабутніх зимових канікул.

11:59 13.12.2022

Всесвіт і Сонячна система.

Після вивчення розділу з ЯДС 4 клас "Всесвіт і Сонячна система" учням було запропоновано навчальний проєкт  який має назву "Сонячна система очима дітей". Вони повинні були виготовити Сонячну систему так, як вони її уявляють. Хочу сказати, що уява в учнів дуже різноманітна. Кожен для цього використав різні матеріали та способи. І ось результат цієї довготривалої та насиченої роботи.

10:41 30.11.2022

День Гідності та Свободи України.

В українському календарі з’явився ще один пам’ятний день - День Гідності та Свободи, який українці віднині і навіки будуть відзначатимуть 21 листопада. Його мета – це утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в країні, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей.

11:13 21.11.2022

Безпека на дорозі - безпека життя.

«Безпека на дорозі – безпека життя». Протягом тижня діти мали можливість якомога більше поглибити свої знання про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки та їх значення, права та обов'язки пішоходів  У 4-А класі  було  проведено  позакласні виховні заходи, а саме: тренінг «Твій безпечний шлях до школи» рольова гра «Безпека на дорозі - безпека в житті» виховний захід «Безпека на дорозі» «відео – урок «Безпека дорожнього руху» бесіда «Твій друг – безпечний рух!» виховний захід «Подорож до країни правил дорожнього руху» – гра  Правила дорожнього руху."

10:36 18.11.2022

Свято Осені.

Ось і закружляла нас руда красуня-осінь у своєму осінньому вальсі. 28 жовтня у нашій школі було проведено щорічне традиційне свято осені. Пройшло воно захоплююче, цікаво та весело. З квітів, осіннього листя, гілочок, гарбузів, шишок, картоплі та інших природніх матеріалів, учні створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж.

13:06 28.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора